11 OKTOBER

GET YOUR HEART RACING

KIES JE EIGEN PAD, CREËER JE EIGEN VERHAAL EN WORD GRID WORLD SERIES KAMPIOEN!

Nu meteen bestellen!

"A great reboot of a forgotten series!"

9lives

"GRID is a game made by and is for racing enthusiasts."

Gameliner

"No-nonsense high speed racing on beautiful circuits: that is GRID in seven words."

HLN

Kies Edition

Kies je land

Kies je platform

Kies je winkel

Elke race
een Hollywood-
verhaal

De intense moment-to-moment race actie van GRID® komt terug met een geheel nieuwe ervaring waarbij je in elke race de kans krijgt om een eigen pad te kiezen, je eigen verhaal en legacy te maken in de autosportwereld.

Van de makers van de succesvolle DiRT® en F1®-series, nodigt Codemasters je uit om je plaats in de GRID World Series te veroveren en de strijd aan te gaan in intense wheel-to-wheel racing met de meest iconische en begeerlijke raceauto’s – actueel en klassiek, van GT tot Touring en Muscle tot Stock en Super Modifieds –in ’s werelds beroemdste straten, ovals en circuits.

GRID legt elk moment van de race vast, van de adrenaline rush tot de geblokte finish vlag - tussendoor het is allemaal actie. Incidenten volgen elkaar direct op – strakke inhaalslagen, bumper-tot-bumper schrammen en competitieve botsingen – versterkt door rivaliteiten, teamgenoten en een aartsvijand die je allemaal in je voortgang helpen of belemmeren terwijl je de GRID World Series kampioen probeert te worden.

KENMERKEN

DE MEEST ICONISCHE AUTO’S OOIT

Race met zowel klassieke als actuele auto’s in een enorm scala aan voertuigklassen. Moderne grote namen zoals de Porsche 911 RSR en de Ferrari 488 GTE in de GT-klasse tot klassiekers, waaronder de Ford GT40 en de Pontiac Firebird Modified, zijn allemaal beschikbaar om tot het uiterste te racen.

12 ONGELOOFLIJKE RACE LOCATIES

Doe mee aan intense wheel-to-wheel races in iconische straten, wereldberoemde circuits en prachtige point-to-points, met Havana, Shanghai, Brands Hatch, Indianapolis en nog veel meer, met meerdere routes op elke locatie, gevarieerde dagdelen en weersomstandigheden.

CREËER JE EIGEN VERHAAL EN BEPAAL JE LEGACY

Kies uit 6 verschillende loopbaantrajecten die allemaal leiden naar de GRID World Series, plus extra Showdown evenementen.

THE FERNANDO ALONSO CHALLENGE

Een van de meest succesvolle coureurs van tegenwoordig in F1, Endurance en Stock Racing, Fernando Alonso, voegt zich bij GRID als Race Consultant en zijn Renault R26 kun je terugvinden in de game. Voltooi zijn challenges en verdien het recht om tegen Alonso zelf te racen.

6 UITDAGENDE RACE TYPES

Daag jezelf uit in de verschillende in-game modi, evenals de event/race creator.

Racecraft

Een innovatief moment-to-moment scoringssysteem beloont spelers voor technisch, bekwaam of moedig racen. Spelers kunnen punten verdienen bij teamgenoten, rivalen en vijandige coureurs om hun score zowel offline als online te verbeteren.

IMPACTVOLLE SCHADESYSTEMEN

De schade in GRID is van invloed op zowel spelers als AI-racers in Codemasters toonaangevende schadesysteem die je race visueel en mechanisch veranderen. Schade heeft zowel invloed op de handling als op het beeld, met mogelijke schade aan de terminal.

SPELER PROGRESSIE

Verdien experience via racen en Racecraft om je level te verhogen en beloningen te ontvangen. Spelers worden beloond met Prestige, Player Cards, nieuwe teamgenoten en achievements.